Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine

Mezuniyete katılacak öğrencilerimizin aşağıdaki listede yer alan bilgileri doldurarak ve kendilerine ait bir fotoğrafı ekleyerek; en geç 10 Haziran 2019 (Pazartesi), saat: 17:00’ye kadar    kimyamezuniyet@gmail.com  adresine e-mail atmaları gerekmektedir.

Not 1: Mezuniyet tarihi 24 Haziran 2019 Pazartesi saat 16:00

( Detaylı Program daha sonra ilgili bölüm ve dekanlık web sayfasından duyurulacaktır.)

Not 2: Cübbe ve Kep temini ile ilgili duyuru, üniversitenin ana web sayfasında ve/veya bölüm web sayfasında duyurulacaktır.

Not 3:  Öğrencilerimizin mezuniyet törenine katılabilmeleri için Üniversitemizin web sayfasında ilan edilen Mezuniyet Duyurusu linkinde yer alan (veya Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından “ yildiz.edu.tr “ uzantılı e-mail adreslerine gönderilen) Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt formu doldurmak zorunlu olup ilgili form için tıklayınız.

Not 4: Öğrenciler güncel ve yakın çekim bireysel fotoğraflarının yanında lisans hayatları boyunca arkadaşları ile çekilen fotoğrafları gönderebilirler. 10 Haziran 2019 tarihinden sonra gönderilen fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

Adı

Soyadı

Öğrenci Numarası

Cep Telefonu

E-mail adresi

Beraberinde gelecek misafir sayısı (tahmini)

Güncel yakın çekim fotoğrafınızı maille birlikte göndermeyi unutmayınız !!!